webdevelopment building blocks

Webdevelopment

Ontwikkelen voor het web, precies wat wij doen. Wij denken met u mee en geven u advies over hoe uw website eruit moet komen te zien. Vervolgens bespreken we de functionaliteit en uiterlijke kenmerken. Het resultaat werken wij uit middels een digitale schets. Zo kunnen we nog eens goed kijken naar hoe uw website eruit komt te zien en wat de website moet kunnen. Daarna kunnen wij beginnen met wat we het liefst doen, webdevelopment.

hosting server domain

Hosting

Voordat uw website online vindbaar is, heeft u een domeinnaam en een hosting nodig. De domeinnaam is de url waarop uw website te vinden is. In ons geval is dat www.vinma.nl.

Naast een domeinnaam heeft u een hosting nodig. De hosting zorgt ervoor dat uw website 24/7 online is en dat uw mail, zoals info@vinma.nl ten alle tijden werkt.

Wij verzorgen deze twee belangrijke onderdelen van uw website, zodat u zich niet bezig hoeft te houden met databases, servers en een File Transfer Protocol.

CMS

Uw website is nooit af. De informatie op uw website blijft immers nooit lange tijd hetzelfde. Om die reden werken wij met een Content Management System (CMS). Hiermee kunt u gemakkelijk uw eigen website beheren en er zodoende voor zorgen dat uw informatie altijd up-to-date is.

Ontwerp

Ontwerp

Een website is het visitekaartje van uw bedrijf. De bezoeker moet in één oogopslag kunnen zien wie jullie zijn en wat jullie doen. Het ontwerp van uw website speelt hierin een hele belangrijke rol.

Wij doen niets liever dan programmeren en bezig zijn met het web. We zijn dus altijd op de hoogte van de nieuwste trends en kunnen deze direct verwerken in een ontwerp voor uw website.

responsive

Responsive

Het is belangrijk dat uw website op elk apparaat beschikbaar is. Daarom ontwikkelen wij responsive websites. Dit houdt in dat uw website naast desktop ook op tablet en smartphone zichtbaar is.

Daarnaast zorgt een responsive website ervoor dat uw website hoger eindigt in de zoekresultaten van een zoekmachine, bijvoorbeeld Google.

Support

Support

Bellen, mailen of skypen? Geen probleem! Wij zijn altijd te bereiken. Wij geloven dat een nauwe samenwerking tussen u en ons zorgt voor het beste resultaat. We geven u net zo graag advies als dat we uw ideeën aanhoren, zodat de website precies wordt zoals u wilt.

Zoals gezegd, uw website is nooit af. Ook na de oplevering van uw website kunt u altijd rekenen op onze support.