Vincent de Jong
Ontwikkelaar
Al vanaf zeer jonge leeftijd ben ik geïnteresseerd in computers, maar vooral het internet. Ik vind het fascinerend hoe tegenwoordig steeds meer apparaten en mensen communiceren in de online-wereld. Dit biedt mij, als ontwikkelaar, dan ook ontzettend veel mooie mogelijkheden.

Door mijn grote belangstelling in het ontwikkelen met internet, vond ik het niet moeilijk om te kiezen voor de opleiding Mediatechnologie. Sindsdien heb ik me nog veel meer verdiept in het web en kan ik met zekerheid zeggen dat ik niets liever doe dan webdevelopment.

Naast dat ik websites maken heel tof vind, ben ik ook ondernemend. VINMA is voor mij de perfecte combinatie tussen hobby en werk. Ik weet daarom zeker dat Maarten en ik, VINMA, nog heel veel mooie websites zullen maken.
Linkedin E-mail
Maarten Stolk
Ontwikkelaar
Al van jongs af aan heb ik een passie voor websites en het ontwikkelen daarvan. Om van mijn passie mijn werk te kunnen maken, ben ik begonnen aan de opleiding Mediatechnologie aan de Hogeschool Rotterdam.

Tijdens mijn studie ben ik mijn business partner Vincent de Jong tegengekomen en we bleken dezelfde ambitie te hebben: het starten van een eigen onderneming in het ontwikkelen van websites.

Persoonlijk vind ik niets mooier dan aan het eind van een project terug te kijken op het eindresultaat en een tevreden klant te zien.
Linkedin E-mail